Modele de ochelari de vedere in functie de forma fetei

Ochelari de protectie-in zilele Senine, Cu Soare, Poti folosi ochelari de Soare pentru a contacara luminozitatea de PE partie si fotofobia. Dans zilele inorate si cu précipititatii, foloseste ochelarii de schi, deoarece acestia ITI Protejeaza ochii. Cand Alegi ochelarii de schi trebuie să fie cu o deschidere Larga PE lateral pentru a nu se Aburi. De asemenea, cand II probezi, IA cu tine si Casca de protectie, pentru a verifica daca se potrivesc Impreuna. Daca ATI Decis sa va cumparati schiuri, prima intrebare este “ce vreau sa FAC cu schiurile Mele?” sau “unde voi schié?”. In functie de raspuns, puteti alege dintre mai multe categorii de schiuri: All-Round, All-Mountain, freeride, Freestyle, Cross, Cross Country sau de competitie (race). Le mai putem imparti in schiuri on piste si off piste schiurile pentru Trick-URI si Freestyle reprezinta o catégorie, de Nisa. Acestea se remarca printr-o forma simetrica la ambele capete. Legaturile se monteaza en général Fix PE mijlocul schiului, Dar multe MODELE au indiquent doua pozitii de montaj, atat pentru Freestyle PE mijloc, cat si pentru o utilizare normala, ceva mai in Spate. Alegerea acestor schiuri trebuie sa o faci in functie de cat de performant doresti sa FII la coborare fata de urcare. Daca intentionezi sa faci ture Lungi PE Munte cu schiurile, Care implications mai multe minerai de urcare, este bine sa Alegi un modèle mai usor si mai ingust, de 85-90 mm en talie, cu o lungime de 165-180 cm, usor de Virat si de manevrat. Daca doresti doar sa URCI cateva varfuri cu scopul de a cobora de PE acestea, e bine sa Alegi schiuri Late, de 105-120 mm, mai Lungi.

Daca intentiile Tale sunt undeva la mijloc, schiurile de 90-105 mm sunt Alegerea Perfecta. Pentru a aborda un anumit Tip de Viraj, scurt sau Lung, Elementul crucial este Raza de curbura a schiului (numita si RADIUS) care e explicata la capitolul Alegerea schiurilor in functie de RADIUS. Pentru virajele scurte DIN slalomul Special ai nevoie de schiuri cu Raza de curbura mica, de 10-14 m, in timp ce pentru virajele Largos DIN slalomul Urias ai nevoie de schiuri cu o Raza mai mare, de 16-20 m. Lentile sferice – acestea sunt curbate atat PE verticala cat si pe o rizontala, iar PE Langa Design-UL foarte Frumos, au si numeroase Avantaje. Alegand ochelarii cu acest Tip de Lentile, VEI avea o, periferica imbunatatita ce acopera o Raza mai mare DIN imprejur, acestea reducand si reflexiile zapezii Dar Si deformarea imaginii. Majoritatea ochelarilor dispun de tratamente impotriva aburirii lentilei, INSA cele lentilele sferice au un avantaj datorita USAMV Lor ce le performance mai departe de fata si permite aerului sa AIBA un flux mai bun, diminuand astfel riscul de aburire. Forma Ramei trebuie sa contrasteze cu forma fetei conte. Daca ai un Chip rotund, cumpara ochelari angulari, iar daca ai o FATA ovala, alege o Pereche de rame cu o forma Rotunda.

Structura interna a schiurilor poate fi mai moale sau mai rigida, in functie de tipul de utilizare. Rigiditatea structurii schiului e Data de flexibilitatea acestuia (Flex in limba engleza). Astuce fiecare sont avantajele si dezavantajele vente si este potrivit pentru un anumit Tip de schi, dupa cum prezentam mai jos. Daca ai nevoie de o Pereche de schiuri pe care sa le folosesti Exclusiv in afara partiilor, producatorii ofera ONU numar Mare de modele Special proiectate in acest SCOP. Denumite si schiuri de freeride, dimensiunile Lor incep cu cele DIN categoria All Mountain, Dar ajung in functie de tipul de utilizare la latimi de peste 120 mm in talie si la lungimi de peste 2 m. trebuie sa IEI in considerare ca schiurile de competitie sunt extrem de EFIC iente, Dar controlul Lor necesita effort Mare si clapari foarte rigizi, Motiv pentru care, daca nu ai o forma physique film Excelenta si piciorul Tau nu e obisnuit cu claparii de Cursa, ITI recomandam Alegerea unor schiuri mai polivalente. Lentilele schimbabile sunt ideale pentru persoanele Care schiaza foarte des, avand astfel o toutefois rapida si usoara de a le inlocui.